Teknologi

Semikonduktor Penyelesaian Dan Sistem

Perjalanan pelanggan model akan disampaikan dan digunakan untuk IoT skenario seperti yang umum alat untuk memandu digital transformasi. Internet perkara adalah rangkaian objek fizikal — alat-alat, kenderaan, dan alat-alat — sensor tertanam, software, sambungan rangkaian dan kemampuan untuk dialog yang akan memungkinkan mereka untuk mengumpul, pertukaran dan bertindak di data, biasanya tanpa campur tangan manusia. Dengan memantau bekalan rantai, IoT boleh meningkatkan keyakinan dalam produk akhir, sementara pelacakan mesin dan sistem bisa menyediakan yang lebih baik penyelenggaraan ramalan dan pengurusan aset. XR mempunyai aplikasi utama dalam hiburan , serta dalam kehidupan kita sehari-hari di mana, seperti kami telefon bimbit, XR peranti boleh bergerak, terus-menerus memberi maklumat tentang dunia di sekitar kita.

Satu contoh adalah penempatan tepi AI di industri mesin dan pam untuk meningkatkan pengawasan dan membangunkan penyelenggaraan ramalan keupayaan. Juruteknik kami dan produk pengurus membangunkan inovasi seluruh wired dan teknologi tanpa wayar, seni bina rangkaian, keselamatan dan kecerdasan buatan. Diluluskan inovasi sering maju dengan cepat di seluruh ekosistem, dan kita bekerjasama seluruh industri yang bergantung pada rangkaian masa depan untuk melepaskan potensi mereka. Jika anda penyelesaian atau perkhidmatan bergantung pada lanjutan rangkaian, anda mungkin rangkaian pertemuan yang berkaitan dengan cabaran atau jatuh pendek pengalaman pelanggan. Seperti yang berdiri sendiri penyelesaian, banyak teknologi baru muncul sangat meyakinkan, dan pakai kadar mempercepat di bidang seperti proses automatik sambungan Internet perkara.

Media sosial adalah lebih dari sebuah trend-ia adalah yang paling cepat tumbuh saluran komunikasi dalam sejarah. Untuk sederhana ingin mengambil keuntungan dari teknologi baru muncul, menggunakan saluran sosial adalah penting untuk mencapai pengguna baru dan berkembang kesedaran mengenai syarikat. Menyewa seseorang yang bisa pos kandungan biasa (apa-apa dari 140-watak tweet untuk blog post) mengenai syarikat untuk orang awam melalui Twitter, Facebook atau apa-apa lain yang sesuai jaringan sosial. Menjawab apa yang orang lain katakan tentang anda syarikat online, dan menggalakkan komen anda peminat dan bertindak sopan untuk apa-apa balas negatif. PERSAMAAN – juga dikenal sebagai Amazon Web Perkhidmatan yang satu ini cloud platform yang memerlukan meluas di industri teknologi hari ini.

Kuantum komputer sekarang lebih cepat daripada tradisional komputer, dan jenama besar seperti Splunk, Microsoft, Google, Honeywell, KEBAHAGIAAN dan banyak orang lain sekarang berminat dalam inovasi kuantum komputer. Ia akan berguna jika anda memiliki pengalaman dalam mekanik kuantum, algoritma bentuk, kemungkinan, teori maklumat, dan pembelajaran mesin untuk membuat tanda pada teknologi baru ini arah. Teknologi yang kuat—termasuk komputer kuantum, kecerdasan buatan, robotik dan pembuatan-janji yang baru dan kompetitif risiko dan peluang, dan syarikat sering berjuang untuk bersaing. Belajar lebih banyak tentang teknologi baru yang bisa mempengaruhi bisnis di dekat dan jauh di masa depan, dan apa yang mereka kesan adalah di pasaran dinamik. Dari komputer peribadi untuk fajar internet dan evolusi bimbit, teknologi yang membentuk dunia kita hidup dalam. Hari ini, tiga orang yang baru Transformatif Teknologi-IoT, AI dan menghantar-bersiap untuk menukar setiap aspek kehidupan kita.

Mempunyai teknologi yang telah dilaksanakan, apa yang pelanggan katakan , apa keadaan kewangan pembekal? Ada satu, sepuluh atau seratus aplikasi, dan apa yang mereka pengalaman menunjukkan tentang masa depan orang-orang? Ada jumlah yang besar aplikasi yang sama menunggu untuk dilaksanakan di masa depan, atau hanya beberapa khusus orang-orang? Ia seolah-olah itu komputer yang bermain catur yang berkaitan dengan beberapa aplikasi khusus, sementara berjaya contoh mesin belajar melalui Watson, untuk contoh, akan lebih sesuai untuk orang awam health care. Banyak yang istimewa ini menarik kumpulan sering percaya bahwa mereka secara keseluruhan gol yang jauh lebih penting daripada praktikal isu-isu seperti kos, prestasi, ekonomi maju dan keuntungan, masalah dibuat lebih buruk oleh berkembang polarisasi awam Amerika sepanjang garis ideologi. Seperti yang ini istimewa kepentingan menolak mereka teknologi di media sosial seperti Twitter, LinkedIn dan Facebook, mereka membuat echo kamar di mana orang-orang ulangi sama mesej sehingga ia menjadi yang tidak dapat dinafikan mantra, walaupun menawarkan beberapa ekonomi butir-butir.

Kesan COVID-19 di awan global pasaran harapkan untuk tumbuh dari kami دولار 233 bilion pada 2019 untuk KITA.295 bilion oleh 2021, dengan kadar pertumbuhan tahunan 12.5 peratus dalam tempoh ramalan. Di mana 3G dan 4G teknologi telah memungkinkan kami untuk mengakses internet, gunakan data-berdasarkan perkhidmatan, meningkatkan aliran bandwidth di Spotify atau YouTube, dan banyak lagi, 5 teknologi dijangka untuk mengubah hidup kita. Bersama-sama dengan awan-berdasarkan perkhidmatan permainan seperti Google Stadium, Snapdragon Wap Sekarang dan banyak lagi, dengan membenarkan perkhidmatan berdasarkan pada teknologi canggih seperti AR dan REALITI. Di samping itu, kamera HD, yang membantu meningkatkan keselamatan dan lalu lintas pengurusan, rangkaian pintar kawalan, dan pintar segmen, dijangka akan digunakan di kilang-kilang.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button