Teknologi

Mempercepatkan Pembangunan Kesihatan Teknologi

Ini data juga membantu anda membuat program kesetiaan dengan lebih baik memahami jenis ganjaran dan manfaat mereka nilai paling. Kelima, pembuat keputusan harus bertanya tentang sumber potensial ekonomi yang lebih baik prestasi. Penyokong boleh bercakap tentang belajar lengkung dan lain-lain peningkatan yang akan berlaku sekali pengeluaran bermula, tapi efek dari ukuran, bentuk produk dan proses baru berbeza oleh industri dan dari teknologi untuk teknologi. Untuk apa-apa hyped teknologi, satu perlu cuba untuk memahami dampak dari skala, kemungkinan produk baru dan proses reka bentuk, dan potensi mereka memberi kesan pada kos dan prestasi.

Dan menerima adalah sebuah trend yang bertujuan untuk memperbaiki industri kesehatan pada tahun 2020 dan tahun-tahun akan datang. Digital pembukuan boleh membolehkan kesihatan untuk selamat mengedarkan rekod transaksi untuk pesakit dan akan memperbaiki data keamanan. Menerima itu peer-to-peer sistem membolehkan jumlah yang besar pengguna untuk mengakses dengan selamat bersama ledger. Sebagai penjagaan teknologi terus bertambah baik, mudah, keselamatan dan akses semua wajar matlamat bahawa menerima boleh membantu lengkap bersama trend lain seperti IoMT dan awan.

Dan teknologi baru muncul lain yang menarik mesin belajar, yang pada dasarnya keupayaan komputer untuk belajar sendiri dengan menganalisis data dan pelacakan mengulangi pola. Sebagai contoh, media sosial menggunakan mesin belajar untuk mendapatkan pemahaman yang lebih baik bagaimana kau berhubungan dengan orang-orang di jaringan sosial. Mereka melakukan ini dengan menganalisis orang-orang seperti anda dan catatan dan komen dan kemudian mengutamakan kandungan dari yang terdekat komunikasi, itu melayani anda kandungan ini pertama. Jika anda mahu untuk berkembang syarikat anda pangkalan pelanggan di tengah-tengah pasar, mempertimbangkan memanfaatkan teknologi baru yang revolusi bagaimana pelanggan mengambil produk-produk baru dan perkhidmatan.

Laporan menunjukkan bahwa global laporan pasaran saat ini bernilai $173B pada tahun 2020, dan akan bernilai 2 270B oleh 2026. Pekerjaan di industri ini juga semakin 3x lebih cepat daripada apa-apa pekerjaan lain di dunia teknologi, jadi carilah alat dan keselamatan menjadi lebih hadir dalam pekerjaan sehari-hari anda dan rumah kehidupan di tahun 2021. Tetapi sekarang bahawa awan adalah tidak lagi sebuah teknologi baru muncul, kita boleh berharap untuk canggih komputer untuk seterusnya lompatan besar ke depan. Tepi komputer adalah konsep yang telah cepat tersebar dari mobile dan telekomunikasi sektor untuk hampir semua industri. Tepi komputer lebih maju daripada awan dan melibatkan mengatasi kelewatan yang wujud dengan awan. Menurut laporan, global tepi komputer pasaran adalah ditetapkan untuk menjadi bernilai 6 6.72 bilion oleh 2022, dengan syarikat-syarikat mewah seperti Microsoft melabur miliaran lebih dalam pantas muncul tinggi-end komputer revolusi.

Ada dua penting pengecualian dalam urusan pentadbiran, profesional, teknikal dan perkhidmatan profesi. Bahagian pengambilan dalam pengurusan kanan profesi menurun oleh 50.9 peratus dan bahagian tengah pengurusan profesi yang ada di runcit, borong dan pelanggan perkhidmatan menurun oleh 43.2 peratus. Kami adalah pakar dalam pembangunan perisian, web reka bentuk dan pembangunan, awan berjaya perkhidmatan, perangkat ujian, permohonan perkhidmatan pembangunan dan pelanggan perangkat pembangunan.

Menggunakan AI penyelesaian dalam perniagaan harian anda operasi boleh membantu meningkatkan penjualan, meningkatkan pengalaman pelanggan, dan mengurangkan pekerja-intensif perbelanjaan operasi. Modul ini hadiah konsep asas, syarat-syarat dan teknologi di belakang IoT dan bagaimana mereka digunakan untuk memperbaiki proses perniagaan dan secara khusus pemasaran dan pelanggan penyimpanan. Kami akan menjelaskan aplikasi yang berbeza dan produk-produk yang memandu pasaran dan bagaimana pemasaran boleh berfikir teknologi ini sebagai peluang untuk menarik dan mengekalkan pelanggan.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button