Teknologi

Lima Teknologi Aplikasi Mempengaruhi Pembuatan Inovasi

Dalam kesihatan, mesin belajar boleh membantu menganalisis data untuk menyediakan terapeutik wawasan untuk doktor. Walaupun kecerdasan buatan membantu kami dalam kehidupan kita sehari-hari, ia masih teknologi baru di 2021 diberikan potensinya. Kini, teknologi baru aktif membangun industri perkhidmatan kewangan oleh penyisihan pemain tradisional dan tradisional perniagaan model.

Fakta yang baru teknologi sering dikawal oleh sektor swasta menimbulkan lebih banyak pertanyaan tentang akuntabilitas, transparansi dan peranan hak asasi manusia dalam menganjurkan peristiwa-peristiwa ini. Folder ini menyediakan-disunting oleh Molly K. Tanah dan Jay D. Aronson-Penting hala Tuju untuk memahami hubungan antara teknologi dan Undang Hak asasi Manusia dan berlatih. Ia menyediakan cemerlang analisis dan strategi praktikal dalam konteks pelbagai seperti autonomous senjata maut, perubahan iklim teknologi, internet dan media sosial, dan meter air.

Boleh untuk memenuhi keperluan kuasa juta sambungan untuk intensif data, 5 dijangka untuk meningkatkan industri pembuatan dengan yang baru dan yang lebih kuat keupayaan digital. Sehingga 100 kali lebih cepat daripada 4G, 5 menyediakan berkurangan kelewatan yang membuat ia mungkin untuk pertukaran data sangat cepat, menghapus memproses kelewatan dan memastikan kilang sistem bisa berinteraksi dalam masa sebenar. Kewibawaan 5 sambungan memastikan yang stabil dan stabil sambungan ke rangkaian di mana-mana, bila-bila masa di kilang lantai, memastikan berterusan dan tanpa halangan pelaksanaan perniagaan-tugas-tugas penting. Pemantauan trend paling hangat, dan Bain & Syarikat tetap tahun ini dengan hati-hati dipilih kumpulan lebih daripada 100 syarikat teknologi dan permulaan.

Ketika Prometheus mencuri api dari dewa-dewa dan membawanya ke orang-orang, tepi AI “mencuri” bagian dari kecerdasan dari awan dan membawa ia ke mesin. Octonion, satu permulaan yang mengintegrasikan kecerdasan buatan ke kuasa rendah mikro, contoh bagaimana kecerdasan boleh berubat ke dalam produk industri. Teknologi ini membantu syarikat membuat keputusan yang bijak dalam masa sebenar, tempatan, menggunakan berterusan belajar model dan mesin skor kesihatan.

Kecerdasan buatan akan menjadi sangat berguna untuk orang-orang dalam runcit dan bekalan di industri. Melalui mesin belajar dan maju analisis data, kecerdasan buatan akan membantu syarikat-syarikat ini menemui baru membeli corak dan menyampaikan yang lebih peribadi online pengalaman pelanggan. Curata menggunakan mesin belajar, asli bahasa memproses dan kecerdasan buatan untuk menjalankan dua perangkat platform, Curata Kandungan Dipaparkan dan Curata Pemasaran Kandungan Platform . Program permulaan membolehkan syarikat-syarikat untuk menemui, mengatur, dan mengontekstualisasikan kandungan melalui diri mereka belajar enjin serta menerbitkan dan menggalakkan melalui blog, saluran sosial, dan surat berita.

India adalah sebuah dicari pasaran untuk menangani keperluan outsourcing pembangunan syarikat-syarikat perisian di seluruh dunia. ISHIR menyampaikan menambah nilai dalam pengetahuan yang mendalam semua industri utama bersama-sama dengan komitmen untuk inovasi dan menyampaikan generasi teknologi kesempatan. Sebagai terkenal adat pembangunan syarikat perisian di India, salah satu differentiators utama kami menawarkan adalah pemahaman perniagaan pelanggan objektif dan cabaran dan menyelaraskan hak teknologi untuk menyediakan penyelesaian.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button