Teknologi

Lima Baru Dan Teknologi Baru Muncul Untuk Pengeluar

Apabila merancang kempen pemasaran baru generasi yang lalu, mungkin tindakan pertama anda adalah untuk meminta pertemuan dengan perusahaan pada 5 Jalan lebih makan bourbon koktail. Hari ini anda bisa mendapatkan hasil yang lebih baik dengan duduk dengan beberapa lebih kecil pembangun perisian atau anda penganalisis data yang terkubur dalam jadual untuk pelanggan data. Cloud menggunakan rangkaian-disambungkan perkhidmatan jauh untuk mengurus dan proses data. Hidup di awan akan mendapatkan momentum, tapi masalah keselamatan mesti sentiasa ditangani. Syarikat adalah peningkatan penggunaan teknologi ini di seluruh lokasi geografi untuk berkongsi data untuk membuat keputusan perniagaan yang lebih baik.

Cloud membantu mengurangkan kos, meningkatkan kawalan kualiti dan memendekkan pengeluaran kali. Untuk memastikan bahawa anda menyediakan perkhidmatan yang terbaik untuk pelanggan anda, ia adalah penting bahwa sistem bekerja sebagai cekap dan secepat mungkin. Sama ada anda pelanggan berinteraksi dengan anda pembayaran sistem atau mengunjungi laman web anda, mereka ingin lancar pengalaman yang akan membuat mereka untuk melihat apa yang mereka cari mana-mana tanpa kesulitan.

Di tahun-tahun berikutnya, lebih kerja yang akan dilakukan untuk menggunakan kecerdasan buatan untuk meramalkan cryptocurrency naik dan menganalisis pintar kontrak. Banyak permulaan, seperti AdHive dan CryptoAngel, juga pada pembantu maya, siapa yang akan menggunakan mesin belajar untuk membantu orang-orang yang memahami dan menggunakan teknologi menerima mereka kesempatan. Hybrid mati-untuk-chip ikatan menggunakan tembaga untuk tembaga sambungan langsung untuk meningkatkan I / O kepadatan dan memendekkan dawai yang panjang antara chiplets untuk memperbaiki prestasi keseluruhan, kuasa dan kos. Untuk mempercepat pembangunan teknologi ini, permohonan untuk menambah maju perangkat model dan simulasi untuk Maju Pembungkusan Pembangunan Pusat. Kemampuan ini membenarkan pelbagai parameter seperti bahan pemilihan dan pembungkusan kejuruteraan untuk dinilai dan optima sebelum pembangunan perkakasan untuk mempercepatkan kitaran pembelajaran dan masa-untuk-pasaran kelajuan untuk pelanggan.

Perangkat algoritma automatik kompleks membuat keputusan tugas untuk meniru pemikiran manusia proses dan indera. Fokus adalah sebagian dari kecerdasan buatan, mesin belajar, pada perkembangan program komputer yang dapat mengajar mereka untuk memahami dan merancang, dan ketika anda meledakkan mereka dengan data. Hospital boleh gunakan perpustakaan diimbas imej untuk mengesan kanser, diagnosis cepat dan tepat. Syarikat insurans boleh secara digital dan secara automatik mengenal pasti dan menilai kerosakan kenderaan, dan syarikat-syarikat keselamatan bisa menggantikan kikuk ditulis kata laluan dengan suara. Salah satu yang paling trend baru muncul di DALAMNYA, otomatisasi bertujuan untuk meningkatkan orang-orang dan memandu proses perniagaan.

Teknologi ini menyediakan untuk ketiadaan berpusat pangkalan data, serta ketiadaan jelas lokasi di mana semua data itu disimpan. Penggunaan kes di sini adalah sangat berguna untuk bekalan rantai dan real estate pengurusan aset sektor serta dalam kesihatan pengurusan data. Seluruh 2020-an, maju menerima teknologi akan meningkatkan kegunaan dan aplikasi perusahaan. Merujuk kecerdasan buatan untuk keupayaan mesin untuk mensimulasikan kecerdasan manusia dan melaksanakan tugas-tugas lebih cepat dan lebih tepat daripada mungkin kemanusiaan. Kecerdasan buatan yang berfungsi dengan memanfaatkan algoritma dan cepat dan kerap memproses untuk mengintegrasikan dan menganalisis data yang banyak, membolehkan mesin secara automatik belajar dari pola dan ciri-ciri dalam data.

Masih menjelajahi orang lain, seperti pembuatan tambahan, kecerdasan buatan dan menerima, dan mereka potensi dalam menyampaikan perniagaan nilai pada skala. Kita akan mempunyai untuk mencari data keamanan, dasar kecerdasan buatan dan mesin belajar, rangkaian, dan komunikasi antara peranti, data analisis, peralatan, memahami sistem terbenam, dan perlu tahu perkakasan seni bina jika kau ingin bergerak maju dalam hal ini teknologi trend. Sains Data menyediakan platform untuk mengatur bekerja, dengan mudah mengakses data sumber, komputer, dan melakukan akhir-akhir model pembangunan kerja. Platform ini meningkatkan produktivitas dan mengurangkan kos operasi, membolehkan perniagaan untuk menggunakan mesin penyelesaian pembelajaran lebih cepat untuk kuasa mereka digital perubahan.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button